top of page

Groeien in Bewustzijn

De Dalian Methode is de nieuwste en meest transformerende methode binnen de Gezondheidszorg. Het is de methode van de toekomst. Wat niet wil zeggen dat de Dalian Methode voor iedereen geschikt is. Soms is er eerst iets anders nodig. 

De methode pakt de zaken waar jij tegenaan loopt bij de WORTEL aan.

De methode pakt de oorzaak van Angst - Depressie - PTSS - Chronische Pijn - Ziekte bij de Wortel aan. En roeit deze als het ware uit. 

Transformeert belemmerende overtuigingen, gevoelens en lichamelijke klachten en geeft antwoord op levensvragen. De Dalian Methode leert je afstemmen op je kwaliteiten, je mogelijkheden, zodat jij een leven gaat leiden dat werkelijk bij jouw past. 

 

Deze methode is gericht op het vergroten van het Licht in jouw leven. 
Symbolisch gezien: Hoe meer het licht aan is, hoe beter jij kunt waarnemen en zien wat waar is van alle verhalen /overtuigingen die je jezelf verteld. En zie je beter wat werkelijk belangrijk is in je leven. Bovendien raak jij door te werken met deze methode meer verbonden met alle steun en verbinding die sowieso al in je leven is (in ‘het donker’ zien we vaak niet dat het er al is).  

De Dalian Methode is ontwikkeld door Mada Dalian. Afgelopen 3 jaar zijn de eerste mensen wereldwijd in deze methode opgeleid. De Dalian Methode is een mathematisch ervaringsgerichte methode wat leidt tot heling, gezondheid en bewustzijn. De methode integreert alle eerder genoemde therapieën op deze website. En is meer dan de som der delen.


Hoe? Een mathematische methode die gebruik maakt van adem, stem geven aan de emoties die in jouw leven, beweging en bewustzijn. 


Voor wie? Voor hen die hoog willen vliegen en werkelijk een leven in willen stappen dat bij hen past. En ook: voor hen die daarbij niet bang zijn om diep te duiken en moeilijke emoties, gevoelens, overtuigingen in de ogen te kijken.

Bijsluiter: ‘niet voor watjes’.

Kijk op de website van Mada Dalian, de ontwikkelaar van de Dalian Methode. Of neem bij NUZIJN contact op voor meer informatie:

>>> Neem contact op

de nieuwste en meest transformerende methode binnen de Gezondheidszorg.
slide-healing-pic.png
bottom of page