top of page

Ervaringen van cliënten 

 Wat zeggen klanten over NuZijn 

Snel inzicht in de kern van het probleem:

Ik heb de behandeling door Divya als zeer effectief ervaren. Samengevat: Snel inzicht krijgen in de kern van het probleem. Samen verkennen van de weg naar herstel. Flexibiliteit in het hele traject waarbij steeds stappen voorwaarts zijn gezet en terugval is voorkomen. Hierbij voldoende ruimte voor de eigen verantwoordelijkheid van mij als client voor het herstelproces.

Bejegening (5 sterren)

Samen beslissen (4 sterren, want de keuze lag vooral bij mij)

Uitvoering (5 sterren) (A. 62 jaar, Burn Out)

Positiever in het leven

‘Ik wist niet of lichaamsgerichte therapie wel iets voor mij was. Maar Divya heeft me in korte tijd enorm geholpen door mij o.a. te leren hoe ik bewuster en beter naar mijn lichaam en gevoel kan luisteren. Ze heeft mij handvatten gegeven waarmee ik de spanning in mijn hoofd en lijf los kan laten, waardoor ik positiever in het leven sta en minder gespannen ben’. (N. 32 jaar, PTSS)

Verlangen en ouderschap

Lieve Divya, na die ene (enkele) sessie bij jou had ik een mildere kijk op mijzelf en mijn dochter. Doordat je me zelf mijn verlangen hebt laten formuleren, kan ik me steeds opnieuw herinneren dat dat is wat ik werkelijk wil. Daarom kan ik er nu, bijna een jaar later, nog steeds van genieten. Het probleem dat ik zag, waarvoor ik dacht dat mijn dochter bij jou in therapie moest, is met die nieuwe kijk trouwens verdwenen. Ik kan hier blijvend mee verder, wat er ook gebeurt. Dank je wel.

(E, 36 jaar, moeder van dochter)

Niet meer zwart maar kleurrijk

Ik ben in een moeilijke periode van mijn leven bij Divya in therapie geweest. De wereld was zwart. Op deze nare periode terugkijkend is het in eerste instantie het gevoel geweest dat ik welkom was bij Divya. Voor mij héél belangrijk. Door haar rust en integriteit heeft zij mij het vertrouwen in mijzelf en de buitenwereld weer terug gegeven. Ik vond het een lange weg maar, door haar nooit aflatende vragen, begrip en mij te leren te reflecteren naar mijzelf en mijn omgeving durf ik het leven weer aan. De wereld is niet meer zwart maar kleurrijk. En meestal kan ik daar nu goed mee omgaan. 

(M, 61, Burn Out)

Geen miljonair, maar ik voel me een rijk persoon

Ik merkte door mijn verleden dat kerst, verjaardagen en oud&nieuw voor mij zwaar waren. Ik wist niet waarom. De relaties die ik kreeg, gingen moeizaam. Ik voelde mij alleen ondanks de mensen/vrienden om mij heen. Op een gegeven moment, zei mijn vriendin: ga eens hulp zoeken.....

Hierbij kwam ik bij Divya terecht, de diagnose die gesteld werd was: zware vorm van post traumatische stress, psychisch mishandeld/ verwaarlozing. 

De behandelingen bestond uit : praten, emdr therapie ( met de vinger voor mijn ogen heen en weer, klikjes in de oren) voor mij hocus-pocus, maar het werkte!!

Veel andere invalshoeken gekregen. Veel gehuild en het soms heel zwaar gehad met de emdr, dit doordat ik terug moest in de tijd en het trauma opnieuw moest beleven, die soms ver weg geduwd waren....

Nu, 3 jr verder, zijn dingen draaglijker geworden, niet vergeten, maar ik weet er mee om te gaan.

Hierdoor merk ik dat ik hedendaags ook een betere partner en vader kan zijn....

Kerst is voor mij Kerst en dit geld ook voor andere feestdagen. Ik kan het eindelijk vieren met mijn gezin, zoals het hoort, zonder trillingen van spanningen, ruzie en mijzelf afzonderen....

Ik ben er nog niet, maar zit in de goede richting....

 

Divya, mijn dank, ik ben geen miljonair geworden, maar voel mij een rijk persoon.....

(E, 49 jaar,  PTSS)

 

Van slachtoffer naar overwinnaar

Ik kan me vrijer bewegen, laat anderen meer van mijzelf zien, heb mijn hart geopend. En als ik bang ben, houdt mijn volwassene me stevig op de grond. Ik voel me nu veilig bij mezelf. 

(A, 24 jaar, PTSS)

Doortastend en duidelijk / Alles bij haar kwijt

Divya is begrijpend, doortastend en duidelijk. Ze heeft mijn dochter goed geholpen in het  leren omgaan met angsten en lichamelijke klachten (Moeder van H, 44 jaar)

Divya is ontspannen en belangstellend. Ik voel me erg op mijn gemak bij haar. En heb het gevoel dat ik alles bij haar kwijt kan. 

(H. 15 jaar, sociale angst) 

bottom of page