top of page

Tarieven & Vergoedingen:

Steeds vaker kiezen mensen zelf om een traject binnen NuZijN zelf betalen. Tenslotte is het een investering in jouw Mens zijn, jouw geluk, jouw tevredenheid over een leven wat je toch wel NU ten volle wilt leven. En soms kost dat even een kleine investering.

Mocht dat niet lukken, en jij aanspraak kan doen op de BGGZ, bijv. omdat er sprake is van een DSM diagnose, dan kan de volwassenzorg (18+) verzekerd worden vanuit de Basisverzekering, de BGGZ. 

Mocht er niet sprake zijn van een diagnose dan wil soms je bedrijf vergoeden in de gemaakte kosten. Omdat ik samenwerk met Cenzo zijn hiervoor zeker mogelijkheden. 

Ook kan je natuurlijk vanuit de gemeente kijken of je aanspraak kan maken op een vergoeding. En soms zijn er mogelijkheden vanuit een Persoonsgebonden Budget. 

Ook is NuZijN Toeleveringsleverancier bij het UWV, wat betekent dat je ook hier kunt vragen of een traject vergoed kan worden. 

Duur sessies:

Individuele sessie duren drie kwartier binnen de BGGZ, een uur wanneer je deze zelf betaald.

Een relatiesessie duurt vijf kwartier.

 

Kosten: Onverzekerde zorg

Niet van alle klachten en problemen worden behandelingen door de zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering vergoed (zoals aanpassingsstoornissen, werk- en relatieproblemen en het niet voldoen aan een DSM-V stoornis). Soms wordt deze zorg wel vergoed vanuit een aanvullende verzekering of de reeds genoemde wijzes. De kosten van deze sessies brengen wij bij uzelf in rekening, waarna u deze eventueel zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

 

Een behandeling op eigen kosten is natuurlijk ook mogelijk. 

Intakegesprek, onverzekerde zorg: 

Dit is een gesprek waarin je al weet dat jij in principe een  traject wilt starten bij NuZIJN. Tevens is dit gesprek natuurlijk bedoeld om verder scherp te stellen wat jouw hulpvraag en klachten zijn. Soms komen we samen tot de conclusie dat er iets anders of meer nodig is. In dat geval denkt NuZIJN mee over een juiste verwijzing. 

Voor onverzekerde zorg gelden de volgende tarieven:

Intake (50 min. gesprek, 40 min. voorbereiding en verslaglegging) € 176,00

Consult (50 min. gesprek, 10 min. verslaglegging) € 120 euro

Telefonisch consult (30 min., obv aantal minuten) € 60 euro

E-mail consult (15 min., obv aantal minuten) € 30 euro

Relatiesessies: (75 min), vraag hiervoor het geldende tarief op. 

Kennismakingsgesprek:

Tevens is er een mogelijkheid om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Vaak is dit telefonisch of via beeldbellen. Het gesprek duurt max een half uur en is bedoeld om kennis met elkaar te maken en een beeld te krijgen van de thema's die er bij jou spelen. Ook kunnen we hierin wat meer vertellen over de werkwijze. Dit gesprek kost 60 euro. Geef expliciet aan, wanneer jij hiervoor wilt kiezen. Dit gesprek kan ten allertijde. Ook buiten een eventuele wachtlijst om. 

Afzeggen afspraak:

Uiteraard kunt u een afspraak verzetten mits 48 uur van tevoren aangegeven. Indien afspraken niet binnen 48 uur van tevoren worden geannuleerd, ben ik genoodzaakt een bedrag van 48 euro in rekening te brengen. Deze factuur wordt niet vergoed vanuit de verzekering.

Kwaliteitsstatuut: 

Overige hierin nog niet genoemde informatie kunt u vinden in het kwaliteitsstatuut van NUZIJN. Het betreft een goedgekeurd kwaliteitsstatuut voor GGZ Vrijgevestigde psychologen. Dit kwaliteitsstatuut is opvraagbaar in de praktijk.

Actuele cliëntinformatie en kwaliteitzorg

Hierover is op de volgende pagina meer te lezen:

Actuele informatie BGGZ. 

Meer informatie:

Ik werk individueel en met mensen in groepsverband.

Op deze website krijg je een indruk over mij en mijn werk. Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek dan kan je mij bellen of mailen.

Bereikbaarheid:

Telefonisch bereikbaar op genoemd nummer. Wanneer je geen gehoor hebt, stuur graag een sms of what's app bericht. Of vul het formulier in op de website met je naam en telefoonnummer en emailadres. Dan wordt je zo spoedig mogelijk terug gebeld. 

Voor meer informatie:

>>> Neem contact op

  Individueel en groepsverband 

 Tarieven, Vergoedingen & Meer
bottom of page