Tarieven & Vergoedingen:

Indien er sprake is van een DSM diagnose kan de volwassenzorg (18+) verzekerd worden vanuit de Basisverzekering, de BGGZ. 

Mocht er niet sprake zijn van een diagnose dan wil soms je bedrijf vergoeden in de gemaakte kosten. Omdat ik samenwerk met Cenzo zijn hiervoor vaak mogelijkheden. 

Tenslotte kan je natuurlijk vanuit de gemeente kijken of je aanspraak kan maken op een vergoeding. En soms zijn er mogelijkheden vanuit een Persoonsgebonden Budget. 

En mocht dat allemaal niet lukken, dan kiezen steeds vaker mensen ervoor om het zelf te betalen. Tenslotte is het een investering in jouw Mens zijn, jouw geluk, jouw tevredenheid over een leven wat je toch wel NU ten volle wilt leven. En soms kost dat even een kleine investering.

Zeker in het je eigen durven maken van de Dalian Methode, kan jij snel zelf verder in je leven en het omgaan met de issues waar jij komende jaren tegenaan gaat lopen. Ondersteunende sessies gaan je zeker helpen in het eigen maken van deze methode. En is een investering voor jouw gezondheid op de korte én lange termijn. 

Het tarief voor een individuele therapeutische sessie bedraagt € 100. 

Het tarief voor relatiesessies is € 125.

Duur sessies:

Individuele sessie duren drie kwartier binnen de BGGZ, een uur wanneer je deze zelf betaald.

Een relatiesessie duurt vijf kwartier.

Kennismakingsgesprek:

Het is mogelijk om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Dit is bedoeld om kennis met elkaar te maken en een beeld te krijgen van de thema's die er bij jou spelen. Ook kunnen we wat meer vertellen over de werkwijze. Dit gesprek kost 50 euro en duurt een half uur. 

Afzeggen afspraak:

Uiteraard kunt u een afspraak verzetten mits 48 uur van tevoren aangegeven. Indien afspraken niet binnen 48 uur van tevoren worden geannuleerd, ben ik genoodzaakt een bedrag van 48 euro in rekening te brengen. Deze factuur wordt niet vergoed vanuit de verzekering.

Kwaliteitsstatuut: 

Overige hierin nog niet genoemde informatie kunt u vinden in het kwaliteitsstatuut van NUZIJN. Het betreft een goedgekeurd kwaliteitsstatuut voor GGZ Vrijgevestigde psychologen. Dit kwaliteitsstatuut is opvraagbaar in de praktijk.

Actuele cliëntinformatie en kwaliteitzorg

Hierover is op de volgende pagina meer te lezen:

Actuele informatie BGGZ. 

Meer informatie:

Ik werk individueel en met mensen in groepsverband.

Op deze website krijg je een indruk over mij en mijn werk. Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek dan kan je mij bellen of mailen.

Bereikbaarheid:

Telefonisch bereikbaar op genoemd nummer. Spreek duidelijk je naam en telefoonnummer in en ik bel je terug. 

Voor meer informatie:

>>> Neem contact op

  Individueel en groepsverband 

 Tarieven, Vergoedingen & Meer