top of page

Groeien in Bewustzijn

Koptekst start eind deze maand - nog een aantal plekjes open. www.nuzijn.nl

In deze training krijg jij handvatten in het omgaan met klachten - emoties én leer jij twee Tools die jouw helpen je leven te leven vanuit jouw eigen Krachtige zelf en het creëren van een leven volgens jouw Waarden.

Voor mij persoonlijk? Heeft de Dalian Methode mijn zicht op leven voor meér dan 180 graden veranderd of verruimd vooral. Oude dilemma's, overtuigingen, trauma's trekken nauwelijks meer aan me. Waardoor ik steeds meer zie hoezeer het leven een Speeltuin is, waarin we kunnen ervaren, spelen, vallen en ook weer opstaan. En zo veel kunnen en mogen leren. Wat een kado!

Voor wie? Heb jij last van angst, paniek, somberheid, burn-out, boosheid of andere gevoelens die jouw in je leven belemmeren én wil jij hier verbetering in. En wil jij de oorsprong van deze gevoelens en de problemen waar jij tegenaan loopt doorgronden? Wil jij onderzoeken wat deze klachten jouw te vertellen hebben over jezelf, jouw Kracht en jouw Levensweg? En deze klachten transformeren?

 

Verdiep je dan verder in deze training!

Wat brengt het me? 

1. Je leert over ACT (Acceptance & Commitment Therapie): leven volgens jouw Waarden en Acceptatie van de hobbels op de weg / acceptatie van gevoelens. Van hieruit kom jij in Actie!

2. De verdieping in de training brengt de Dalian Methode. De Dalian Methode - Healing into Consciousness ofwel Groeien in Bewust-Zijn - is een tool die jouw leert onder de oppervlakte te kijken naar de stroom van overtuigingen over jezelf, jouw leven, de wereld, jouw omstandigheden. Te kijken naar al die gedachten en ideeën die jouw blokkeren je oorspronkelijke Kracht te leven. Of je vaak stoppen om je Dromen werkelijk te gaan leven.

 

Klachten, gevoelens, vastzittende patronen, zijn vaak groeipijnen - stumbling blocks, naar een rijker en meer geïnspireerd leven.

 

De Dalian Methode is een menselijke virusscanner, die niet alleen zicht geeft op de oorsprong van patronen, maar je ook helpt deze ideeën en overtuigingen te her-evalueren zodat je hen terug kunt zetten bij het 'oud vuil', op het moment dat jij inziet dat jij ze niet meer nodig blijkt te hebben. De Dalian Methode geeft je in no-time, nieuwe inzichten over jezelf.

 

Hierdoor word je levensreis een stuk lichter in Lichtheid. Oude Zut hoef je niet meer mee te slepen. Én, omdat de methode op celnivo veranderingen tot stand brengt, en jouw Lichaam de nieuwe inzichten nu van binnenuit bevestigd en begrijpt, is het werkelijk een stuk makkelijker om in ACTie te komen en jouw leven vorm te geven vanuit jouw Creatieve Creatie Kracht.

 

Waarom een training? De Dalian Methode is toch een Zelfhulp Tool? Omdat de methode naar de wortel van issues gaat, blijkt het voor veel mensen behoorlijk spannend zelfstandig hiermee aan de slag te gaan. Daarom hebben afgelopen jaren mensen hierin sessies bij me gedaan of meegedaan aan workshops.

Deze training heb ik ontwikkeld, om mensen de kans te geven om samen met medereizigers 5 maand op te trekken. Elkaar te stimuleren, motiveren opdat zij de methode ook werkelijk gaan gebruiken.

 

Dit laatste gun ik iedereen. Klacht of geen klacht. Puur omdat het je zicht op jouw leven zoveel ruimer en lichter maakt. En dat gun ik iedereen. Door oude overtuigingen overboord te kunnen gooien nadat jij je lessen hierin hebt geleerd middels de methode, word je levensreis met 100% garantie lichter.

 

Des te meer onbruikbare overtuigingen overboord gegooid worden, des te meer ruimte jij ervaart voor iets nieuws (er komt weer ruimte op je harde schijf ahw). En zo ontdek je wat de Speeltuin van het leven jouw kan nog meer kan brengen. Onderzoeken, spelen, nieuwe dingen ontdekken. Creëren en merken hoezeer jij Krachtig bent, vanuit jouw Essentie.

En dat, gun ik iedereen! 

de nieuwste en meest transformerende methode binnen de Gezondheidszorg.
slide-healing-pic.png

Kijk op de website van Mada Dalian, de ontwikkelaar van de Dalian Methode. Of neem bij NUZIJN contact op voor meer informatie:

>>> Neem contact op

bottom of page