top of page
Flyer workshop Trust your Body & your In
Workshop: how to Trust your body and your Intuition

Een kennismaking of Verdieping in de Dalian Methode

Ik ben enthousiast!

 

Waarom? Nu: Neerava komt weer naar Nederland. Samen geven we opnieuw een workshop in de Dalian Methode.

De workshop is 2 dagen. In Groningen.

Neerava schrijft hierover in het Engels:, klik link: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Divya: Sinds 2 jaar geef ik sessies in deze nieuwe methode. En ik ben in 'Awe and Wonder'. Iedere keer in verbazing over hoe snel het emotionele of psychische zaken in een ander daglicht brengt. Zo heb ik mogen werken met mensen met dwang, angst en eetstoornissen (die zij vaak al al jarenlang hadden) en heb ik mogen zien hoe hun moed zichzelf aan te gaan kijken en de onderliggende emoties en overtuigingen, er een controle losgelaten kon worden, die jarenlang hen ziek heeft gemaakt. 

 

Gelijk zelfstandig aan de slag met deze methode, dat kan middels het Dalian Methode Zelfhulppakket.

 

Meer verdieping en wil je lezen waarom we een workshop en losse sessies aanbieden? 

Lees wat Neerava hierover vertelt. 

Of: lees verder: 

En, controleren wij niet allemaal via ons denken ons leven op een bepaalde manier? We willen graag grip houden. Daarom bedenken we regels hoe we wel wel / niet met elkaar om moeten gaan, afspraken om vast te timmeren, wat in de Stroom van het Leven niet vast te timmeren is. Alles is constant in beweging. Als de rivier die naar de Oceaan loopt. Jammer om dan vanuit angst voor afwijzing / niet goed genoeg / perfectiedrang etc aan de rivieroever te blijven zitten (anders dan uit te rusten, dat is best lekker af en toe). Het is mooi, om zo nu en dan ook de moed op te pakken weer een stukje te gaan zwemmen. Het avontuur van het Leven in te stappen. En wie weet iets nieuws over jezelf of het leven te ontdekken. 

De Dalian Methode is een ontdekkingstocht, in jezelf en over het leven. Als het ware kan je ermee alle emotioneel, psychische, fysieke keien en stenen die het stromen van de rivier doen stoppen, op te lossen tot gruis. Zodat de rivier weer kan stromen. En jij van binnenuit antwoorden krijgt. Opdat jij meer en meer je eigen Wijsheid kunt leven. 

Tijdens de workshop leer jij een nieuwe methode in het omgaan met waar jij tegenaan loopt in je leven (fysieke, emotionele, psychische klachten, als ook kan je er antwoord krijgen op levensvragen: Wie ben ik, wat heb ik hier te brengen?): De Dalian Methode is een manier om je eigen gezondheid in de hand te nemen. En voorbij je klachten je leven in meer zonlicht te gaan leven. Als te gaan vertrouwen op je eigen innerlijke wijsheid en intuïtie.

De Dalian Methode (www.madadalian.com) is werkelijk een inkijkje in hoe de hulpverlening er in de toekomst uit gaat zien. Een toekomst waarin jij de 'professional' niet meer nodig bent. Omdat jij je eigen professional bent geworden. En van binnenuit antwoord kan vinden op al je vragen. De Dalian Methode kan je namelijk gebruiken als zelfhulpmethode (An Advanced Self-Healing System for Home Practice). Zodra je weet hoe ermee te werken heb jij voor de jaren en issues te komen, een manier om hiermee zelf te werken. En daarna op de rivier makkelijker verder te varen.

De ervaring leert dat sommige mensen het Dalian Methode Zelfhulppakket gelijk zelfstandig kunnen gebruiken. En anderen eerst een opstapje, hulp, nodig hebben. Zo'n opstapje, als ook verdieping bieden wij in de workshops en individuele sessies. Deze zijn ook bedoeld ter verdieping van je eigen zelfhulp sessies met deze Zelfhulpmethode.

 

Hoewel we al een paar jaar de Dalian Methode zelfstandig gebruikten, zijn we afgelopen 3 jaar opgeleid in het werken en vooral faciliteren van deze methode. Hierin hebben we ontdekt dat er veel te leren, ontdekken en verdiepen is, tijdens het werken met deze methode. Wil jij daar ook van proeven, dan ben je van harte welkom voor één of meer sessies of tijdens onze workshops. 

Zie ook de YouTube Link, waarin Mada Dalian, de maker van de Dalian Methode, iets vertelt over hoe antwoorden van Binnenuit te vinden. De Find Answers To Your Questions, is 1 onderdeel van de Dalian Methode. 

Verder lezen in het Engels:

foto neerava.jpg
Foto Divya 2.jpeg
Flyer workshop Trust your Body & your In
bottom of page